"Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista"

”Unelmointi on mahdollisuuksien punnitsemista”

lauantai 27. tammikuuta 2018

Uusia tuulia MiMin Kierrätysaitassa


Olen pitkästä aikaa harrastanut loosikirppistelyä. Sain nimittäin ihan mahtavan mahdollisuuden olla yhden lempparikirppikseni MiMin Kierrätysaitan uuden viivakoodisysteemin testailijana. Voi, miten hauska homma. 

MiMin kirppikselle on tullut isoja muutoksia vuodenvaihteen jälkeen, kun he muuttivat uusiin tiloihin ja ottivat samalla uuden viivakoodeihin perustuvan hinnoittelusysteemin käyttöönsä ensimmäisenä paikkakunnalla. 


Sain sähköpostilla linkin hinnoittelujärjestelmään, jonne omat myytävät tuotteet kirjattiin ylös. Olipa helppoa, kun ei tarvinnut käsin kirjoitella lappuja - systeemin avulla oli myös mahdollisuus kirjoittaa helposti vähän enemmänkin kuvailua tuotteesta. 


Kirpparilla sitten tulostettiin viivakoodilla varustetut tuotetarrat, jotka laitoin paikoilleen järjestellessäni tavaroita loosiin. Huomasin juuri MiMin face-sivuilta, että tarrojen tulostusmahdollisuus on nyt myös kotona. 

Tarrat tuovat myyjälle mukanaan myös suojaa, sillä tarran avulla tavara pystytään entistä helpommin tunnistamaan. 


Hinnoittelu sujui siis aiempaa paljon sutjakkaammin, mutta suurin hauskuus tässä systeemissä oli ajantasainen myynnin seuraamisen mahdollisuus. Ohjelmassa voi tutkia myyntitapahtumia mm. päivämäärän tai hinnan mukaisesti. 


Oli jännä käydä kurkkimassa omilla nettisivuilla, onko yhtään tuotetta mennyt kaupaksi... ja voitte arvata, että sitähän tuli tehtyä monta kertaa päivässä :D

Tämä uusi systeemi antaa mahdollisuuden myös kirppistellä vähän kauempana asuvillekin, koska loosin tilannetta ei tarvitse käydä tsekkaamassa ihan joka päivä, ja myynnin seuraaminen käy niin näppärästi netin kautta. Tosin voi olla, ettei sieltä vaan malta olla pois:)



No heti ensimmäisenä päivänä meni kaupaksi jotain ja toisena lisää:) Siitähän se sitten lähti, ja loppujen lopuksi pari isoa kassillista tavaraa lähti kiertoon. Ihan mahtavaa! Niin no jotain tuli itsekin hankittua, joten kierrätystä tuli harrastettua molemmilta kanteilta. 


Postauksessa näkyvät esineet eivät ole omiani, vaan kävin viime viikolla kuvaamassa uusissa tiloissa tällä hetkellä myynnissä olevia tuotteita. Ihan mahtava valikoima kivaa tavaraa - nämä kuvat voisivat olla hyvin jostain sisustusputiikista. 


Kirppiksellä on tietenkin monipuolisesti kaikenlaista tavaraa myytävänä - kamerani vaan jostain syystä hakeutui lähinnä sisustustavaroihin:) 

Kiitokset ja halit vielä tätäkin kautta sinne MiMin Kierrätysaittaan♥  

Hmmm...taidanpa tänäänkin lähteä kirppiskierrokselle:)

Löytöjen viikonloppua toivotellen



16 kommenttia:

  1. Kirpputoritkin siirtyvät nykyaikaan ja tuo viivakoodisysteemi vaikuttaa erinomaiselta. Minä ehdin käymään kirppiksillä aivan liian vähän, joten minulle ei ole päässyt kehittymään "kirppishaukan" silmiä...sellaisia, jotka tekevät hyviä löytöjä...;)
    Mukavia tammikuun lopun päiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivakoodisysteemi on kyllä tosi näppärä uudistus.
      Itse kiertelen kirppiksillä vähän vaihtelevasti silloin tällöin, mutta myyntihommat ovat jääneet viime vuosina aika vähiin. Olikin niin kiva pitkästä aikaa pitää omaa loosia:)
      Kiitos samoin, Satu<3

      Poista
  2. Iik, miten ihania tavaroita siellä olisi kirpparilla nyt tarjolla. Kävin tänään paikallisella kirppiksellä pitkästä aikaa ja petyin, kun en löytänyt mitään. Mukavaa iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppiksellä oli kyllä paljon kivan näköistä tavaraa myytävänä, ja kauppa näytti käyvän hyvin:)
      Kiitos samoin<3

      Poista
  3. Onpa ihania kirppiskamoja!
    Tuo nettiseuranta tuo ihan uuden puolen kirpparimyyntiin.
    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea ihanaa näytti olevan myynnissä:) Nettiseuranta oli kokemuksena ihan mahtavaa ja koukuttavaa - kiva olla kokeilemassa uusia tuulia.
      Suloista sunnuntaita sinnekin♥

      Poista
  4. No ompas kiva idea ja varmasti olisi vaikka mitä ostettavaa sisustusjuttuja mut matka on liian pitkä. Pitää pitää mielessä jos sinnepäin satutaan liikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea minustakin:) Kuvailin itse näitä omasta mielestäni kivoja myytäviä tuotteita, mutta tosiaan siellähän on tavaraa laidasta laitaan.
      Tervetuloa♥

      Poista
  5. Tuo on kätevää, kun saa laput valmiina ja niissä on viivakoodit. Meillä kierrätetään kolmen talon tavaroita ja vaatteita vähän väliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näppärä systeemi tosiaan:) Mahtavaa, että kierrätys toimii!

      Poista
  6. Nyt on kirppistely tehty kyllä helpoksi. Taidankin varata pöydän nyt keväällä, jospa pääsisi eroon itselle ylimääräisestä tavarasta. Ja, todellakin kuvien perusteella olisi voinut sanoa että sisustusliikkeessä olet ollut kuvailemassa.
    Mukavaa talvista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni kierrättämisestä tulee aina hyvä mieli:) Loosin varaaminen motivoi myös kaappien järjestelyyn - se on aika iso bonus:D
      Kiitos ja samoin sinulle♥

      Poista
  7. Modernia ja helppoa - hienoa!
    Norjassa kirppareita ei ole juuri ollenkaan, joten ihan kateellisena aina näitä kirppisjuttuja katselen.
    Kauniita tavaroita myyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut muistakin maista, että tällaisia kirppiksiä ei oikein ole, vaan tavara kiertää lähinnä netin kautta. Yksi tuttuni palasi takaisin kotimaahansa Saksaan haavenaan perustaa sinne loosikirppis. Toivottavasti hänen haaveensa on toteutunut:)

      Poista
  8. Eikös ole kätevä ja kiva systeemi!

    Ihanaa ja kaunista tavaraa ovat silmäsi sekä kamerasi bongannut ♥

    Kirpputorit on kyllä mahtava juttu.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivan näköistä tavaraa myytävänä:)
      Kierrätys on ihan parasta:)

      Poista